Beskrivelse
I denne bog opfordrer madentusiasten, Cecilie M. K. Pedersen, jer til at vende den klassiske tanke om mad og vin lidt på hovedet og gøre vinen til den røde tråd i måltidet. Hun har inddelt de 4 store “vintyper” (mousserende, hvid, rosé og rød) i nogle brede kategorier og giver nogle bud på hvordan en 3 retters menu kan se ud til de forskellige kategorier. Åbn den flaske vin du har lyst til og drik den til hele menuen!
Omslagsgrafiker: Anne Skouboe
Fotograf: Rochelle Coote
Yderligere information
Serie | Vin |
---|---|
Forfatter(e) | Cecilie M. K. Pedersen |
Kategori | Bøger |
Genre(r) | Mad Og Gastronomi |
Udgivelsesdato | Er udgivet |
Sprog | Dansk |
ISBN-13 | 9788799916603 |
ISBN-10 | 8799916606 |
Indbinding | Hardback |
Udgave | 1 |
Oplag | 1 |
Sidetal | 88 |
Dimensioner | Bredde: 20.5Cm - Højde: 23.7Cm |
Genveje | Vin - Bøger |
Tags | Én Vin Til Hele Menuen, Bøger, Bog |
GPSR | Produktsikkerhed |