Beskrivelse
Vores mad har ændret sig meget gennem tiderne. Engang måtte man tage på jagt for at få mad på bordet, man måtte kæmpe for det daglige måltid. Til andre tider var der overflod af mad - især på de riges bord. Læs også om kokkepiger og kogekoners arbejde, om mad i krigstid og gamle nordiske madretter.
Opgaver på: fagbog. gyldendal. dk
Omslagsgrafiker: Eva Wulff
Illustreret af: Christian Würgler Hansen; Eva Wulff
Tegnet af: Eva Wulff
Yderligere information
Serie | De Små Fagbøger |
---|---|
Forfatter(e) | Pernille Obitz Mathiessen |
Kategori | Studiebøger |
Forlag | Gyldendal |
Udgivelsesdato | Er udgivet |
Sprog | Dansk |
ISBN-13 | 9788702204025 |
ISBN-10 | 8702204025 |
Indbinding | Hæftet |
Udgave | 1 |
Oplag | 1 |
Sidetal | 36 |
Dimensioner | Bredde: 21.2Cm - Højde: 21.2Cm |
Genveje | De Små Fagbøger - Bøger |
Tags | Mad I Gamle Dage, Studiebøger, Bog |
GPSR | Produktsikkerhed |