Beskrivelse
Denne bog er skrevet til dig, der vil arbejde professionelt med mad.
Grundtilberedningerne er nøglen til det håndværk, du uddanner dig til.
Grundtilberedning er tilrettelagt med henblik på at formidle det faglige stof så letforståeligt som muligt. Teksten understøttes af et levende layout og en lang række fotos, som er udarbejdet specielt til formålet.
Grundtilberedning er målrettet undervisningen på grundforløbet Mad til Mennesker på erhvervsuddannelserne, men er også velegnet til undervisningen på produktionsskoler og andre uddannelsesinstitutioner med grundtilberedning på skemaet.
Tegnet af: Henrik Stig Møller
Fotograf: Mads Enequist
Yderligere information
Serie | Køkken Hotel Restaurantuddannelse |
---|---|
Forfatter(e) | Christian Fentz Martin Christopher Webb |
Kategori | Studiebøger |
Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
Udgivelsesdato | Er udgivet |
Sprog | Dansk |
ISBN-13 | 9788770824781 |
ISBN-10 | 8770824789 |
Indbinding | Paperback |
Udgave | 3 |
Oplag | 1 |
Sidetal | 93 |
Dimensioner | Bredde: 21.2Cm - Højde: 24.2Cm |
Genveje | Køkken Hotel Restaurantuddannelse - Bøger |
Tags | Grundtilberedning, Studiebøger, Bog |
GPSR | Produktsikkerhed |