Beskrivelse
Bogen Sundhed har tre vinkler:
Bogen er skrevet i et letlæseligt sprog og indeholder udførlige ordforklaringer. Den dækker grundfaget Sundhed på indgangen Mad til Mennesker.
Emnet hygiejne dækkes af hæftet Almen Fødevarehygiejne - certifikatuddannelsen.
Yderligere information
Serie | Køkken Hotel Restaurantuddannelse |
---|---|
Forfatter(e) | Mette Vang |
Kategori | Studiebøger |
Forlag | Praxis |
Udgivelsesdato | Er udgivet |
Sprog | Dansk |
ISBN-13 | 9788770823586 |
ISBN-10 | 8770823588 |
Indbinding | Hæftet |
Udgave | 8 |
Oplag | 4 |
Sidetal | 100 |
Dimensioner | Bredde: 17Cm - Højde: 23.9Cm |
Genveje | Køkken Hotel Restaurantuddannelse - Bøger |
Tags | 9788770823586, Sundhed, Studiebøger, Bog |
GPSR | Produktsikkerhed |