Januar Udsalget slutter snart
close

Den Spiselige Permahave - Birgit Rothmann - Bog

8 anmeldelserIndbinding: Indbundetinfo
239,95 kr
Forlagets pris 299,95 kr
Du sparer 60,00 kr (20%)
  • local_shippingVaren er på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 66.755 anmeldelser

Beskrivelse

Med naturen som læremester.

Forestil dig en have, hvor træerne drypper med frisk frugt, buske er smykket med lækre bær, gourmetsvampe spirer i skyggen, hårdføre kiwier giver frugt højt oppe i en lund af lindetræer. Snørklede rum med urtespiraler, høje vægge af beplantede jerngitre og bunden tætpakket med højbede, der giver kontur i landskabet. Du er nu netop trådt ind i riget Kærbakkens Permahave på Samsø – hvor naturen er din læremester.

Ideen bag permakultur er enkel: Tag dig af jorden, og jorden vil tage sig af dig. I klare logiske trin tilbyder bogen de værktøjer, du har brug for for at gøre din have til et overdådigt spisekammer i pagt med naturen.

Bogen dækker de grundlæggende principper for nordisk permakultur, viser hele designprocessen med detaljerede oplysninger om planter, vand, mad, dyr og strukturer til en færdig helhedsplan. Fyldt med eksempler fra det virkelige liv og trin for trin-projekter vil denne bog være en uvurderlig ressource og hjælpe dig til at ændre dit stykke land, stort som lille, til et bæredygtigt økosystem og en spiselig oase.

Permakultur betyder ‘vedvarende kultur’. Begrebet stammer fra et planlægningssystem for jordbrug introduceret i 1970’erne af australierne Bill Mollison og David Holmgren. Det handler om opbygningen af en vedvarende dyrkning ved hjælp af økologisk bæredygtige systemer, som er i fuld harmoni med naturen og dens ressourcer.

Om forfatterne Birgit Rothmann er uddannet lærer og skolebibliotekar og har i mange år arbejdet som lærer, undervisningskonsulent og international koordinator på en række projekter i udlandet. Birgit er født og opvokset på en planteskole i Midtjylland og har i over 40 år fungeret som havekonsulent i fritiden. På en tur til La Gomera i 2010 opdagede hun permakulturen og blev straks bidt af tankerne bag. Har siden taget International Permakultur Designkursus og arbejder i dag med udbredelse af permakultur og design af skovhaver.

Thinna Aniella Michelsen er uddannet fra Københavns Film- og Fotoskole i 2012 og havde eget atelier i København fra 2013-15. Flyttede i 2015 til Samsø. Thinna finder sin inspiration i naturen, hvor hun på ture med sit kamera oplever det, der sker; de store vidder, de små snoninger, de hårde og bløde linjer, som vejret skaber. I 2016 har hun især fordybet sig i permakultur og skovhaver.

Yderligere information

SerieHavebøger
Forfatter(e)Birgit Rothmann Tinna Aniella Michelsen
KategoriBøger
Genre(r)Hus Og Have
UdgivelsesdatoEr udgivet
SprogDansk
ISBN-139788793430785
Vis mere

Kundernes vurdering

Vores brugere har bedømt Den Spiselige Permahave Bog til 5 ud af 5 stjerner baseret på 8 anmeldelser
Bedøm produktet
Kirsten Hink
Super. Og hurtig.
Joshua Gabriel Pedersen
En af de absolut bedre bøger om permakultur.
William
Det er en alternativ form for havebog, men jo mere man læser, jo mere begejstret bliver man. Forfatteren har en kæmpestor viden og et hav af inspirerende ideer, som enhver haveejer kan få glæde af. Bogen er måske mest ideel, hvis man enten er ny haveejer, eller hvis man har lyst til at prøve noget nyt og spændende i sin eksisterende have. Flot udstyr med skønne fotos, en god gavebog til haveejere.
Merete Methea Jul Jørgensen
Hurtig og god levering!
Sonja Nielsen
En fantastisk inspirerende bog.
Bodil C Jørgensen
Fremragende bog, gode plantelister, praktiske fortællinger og inspirerende indfaldsvinklero og instruktiv grafik. En bog som jeg helt sikkeret vil bruge som opslagsbog igen og igen.
Karen Monnet
Gucca fungerer bare helt perfekt.