Beskrivelse
Smør- og fedtteknologi er et moderne og tidssvarende værk, der giver en solid faglig viden om fedtstoffers forekomst - og fysiske egenskaber, den kemiske omdannelse af fedt samt blandingsprodukter. Indeholder et væld af skemaer over den kemiske sammenhæng og næringsværdi i olie og fedt.
Yderligere information
Forfatter(e) | J.m. Buch Kristensen |
---|---|
Kategori | Studiebøger |
Forlag | Praxis |
Udgivelsesdato | Er udgivet |
Sprog | Dansk |
ISBN-13 | 9788775106790 |
ISBN-10 | 8775106795 |
Indbinding | Hæftet |
Udgave | 1 |
Oplag | 1 |
Dimensioner | Bredde: 17.8Cm - Højde: 24.5Cm |
Tags | Smør Smørproduktion Produktion Mejeriteknologi 9788775106790, Smør, Studiebøger, Bog |
GPSR | Produktsikkerhed |