Januar Udsalg - se alle tilbud
close

Funktionelle Ingredienser I Fødevarer - Gunhild Brynning - Bog

Indbinding: Hæftetinfo
309,95 kr
  • local_shippingVaren er på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 66.572 anmeldelser

Beskrivelse

Konsistensgivende hjælpestoffer.

Funktionelle ingredienser har altid spillet en afgørende rolle i moderne industriel fødevareproduktion og ligeså på menukortene i Michelin-restauranterne. Men hvad er det præcis, der gør de funktionelle ingredienser så unikke? Og hvorfor kan de hjælpe os med at skabe bedre, sundere og mere bæredygtige fødevarer? Denne bog klæder de studerende på til at stille de rigtige spørgsmål og forstå svarerne.

Funktionelle ingredienser i fødevarer er en lærebog i opbygning, funktionalitet og brug af konsistensgivende ingredienser til fødevareindustrien. Bogens fire fokusområder hydrokolloider, stivelser, fibre og proteiner spiller alle en vigtig rolle i udviklingen af fødevarer, der harmonerer med fremtidens trends på fødevaremarkedet.

Bogen adskiller sig ved at inddrage specialviden fra virksomheder i den danske ingrediensklynge. Dette gør bogen både nutidig og praksisorienteret.

Den primære målgruppe er studerende på procesteknologuddannelsen, men vil også kunne bruges inden for fødevareteknologi, laboratorieteknologi, ernæring og sundhed m.fl.

Yderligere information

Forfatter(e)Gunhild Brynning
KategoriStudiebøger
UdgivelsesdatoEr udgivet
SprogDansk
ISBN-139788750062028
ISBN-108750062026
IndbindingHæftet
Vis mere

Kundernes vurdering

Bedøm produktet