Beskrivelse
Menneskekroppen.
Ernæring i klinisk praksis er en praksisnær og fagligt velfunderet bog, som rummer alt fra basal ernæringslære, over sociale og kulturelle aspekter, til sygdomsrelateret underernæring. Målet er at give læseren et solidt fundament i forhold til at agere relevant i klinisk praksis, hvor ernæringsmæssige problemstillinger optræder.
Et vellykket patientforløb forudsætter en passende ernæringsindsats, og derfor er Ernæring i klinisk praksis en vigtig del af lærebogsserien Menneskekroppen. Alle forfattere er specialister på hver deres område, og ambitionen er at inspirere læseren til at handle ernæringsfagligt kompetent. Derfor er teorien konsekvent relateret til praksis via cases og eksempler, og sproget er skrevet i øjenhøjde med den studerende.
Bogen er beriget med digitalt ekstramateriale, der kan tilgås på bogens hjemmeside.
Yderligere information
Serie | Klinisk Praksis |
---|---|
Forfatter(e) | Lars Pedersen Henrik Højgaard Rasmussen Anne Marie Beck Ida Husby Karin Kok Mette Holst Niels Holmquist Peter Nissen Bjerring Marianne Rix Lise Munk Plum Jonatan Leer Irene Wessel Ane Rytter Charlotte Fabricius Kragh Randi Tobberup Lotte Juul Malene Kildemand Thomas Peter Almdal Louise Basse Friediger Louise Lindstrøm Gavnholt Lea Ladegaard Grønkjær Anne Line Schouborg Hardis Christian Hvas Anders Ellekær Junker Ida Kirstine Jensen Pia Søe Lytken Jensen Ingemarie Jørgensen Thérèse Lapperre Katrine Maldonado Mette Møhl Isabella Elise Pedersen Pernille Miller Reck Mette Line Sporring |
Kategori | Studiebøger |
Udgivelsesdato | 16/01/2025 |
Sprog | Dansk |
ISBN-13 | 9788712060192 |
ISBN-10 | 8712060192 |
Indbinding | Hæftet |
Udgave | 1 |
Oplag | 1 |
Sidetal | 320 |
Dimensioner | Bredde: 0.1Cm - Højde: 0.1Cm |
Genveje | Klinisk Praksis - Bøger |
Tags | Ernæring I Klinisk Praksis, Menneskekroppen, Human Ernæring, Ernæring I Klinisk Praksis, Studiebøger, Bog |