Fødevarelære giver den grundlæggende viden om de fødevarer, der forarbejdes og tilberedes i køkkenet, så brugerne kan spise en ernæringsrigtig mad, der er en fryd for både gane og øje. Den gennemgår systematisk de enkelte fødevarer i grupper, herunder deres opbygning, næringsstofindhold, indhold af kemiske stoffer, opbevaring og anvendelse.
Bogen indeholder følgende kapitler:
Grøntsager
Kartoflen
Saftige frugter
Fedtrige frugter og frø
Bælgfrugter
Korn
Stivelse og stivelsesprodukter
Æg og ægprodukter
Fedtstoffer
Kød og vildt
Fisk og skaldyr
Fjerkræ
Mejeriprodukter
Krydderier
Det bæredygtige køkken
Mærkning – en vigtig detalje
Overalter teksten krydret med eksempler og illustrationer.
Vi samarbejder udelukkende med danske importører og leverandører, hvilket sikrer at alle vores produkter er originale og EU-godkendte.
Vi er i fuld gang med at samle de nødvendige sikkerhedsoplysninger for alle vores produkter. Hvis du har spørgsmål til GPSR, er du velkommen til at skrive til os på Z3BzckBndWNjYS5kaw==.