Beskrivelse
Fødevarelære giver den grundlæggende viden om de fødevarer, der forarbejdes og tilberedes i køkkenet, så brugerne kan spise en ernæringsrigtig mad, der er en fryd for både gane og øje. Den gennemgår systematisk de enkelte fødevarer i grupper, herunder deres opbygning, næringsstofindhold, indhold af kemiske stoffer, opbevaring og anvendelse.
Bogen indeholder følgende kapitler:
Yderligere information
Forfatter(e) | Mia Irene Kristensen |
---|---|
Kategori | Studiebøger |
Forlag | Praxis |
Udgivelsesdato | Er udgivet |
Sprog | Dansk |
ISBN-13 | 9788729015161 |
ISBN-10 | 8729015162 |
Indbinding | Hæftet |
Udgave | 8 |
Oplag | 1 |
Dimensioner | Bredde: 17Cm - Højde: 24Cm |
Tags | Fødevarelære, Studiebøger, Bog |
GPSR | Produktsikkerhed |