Beskrivelse
Ernæringslære gennemgår kroppens opbygning og funktioner. Den indeholder en gennemgang af menneskets fordøjelse i detaljer samt en beskrivelse af de energigivende stoffer, vitaminer og mineraler. Desuden fokuseres på anbefalinger om mad til forskellige grupper.
Bogen indeholder følgende kapitler:
• Kroppens opbygning og funktioner
• Fordøjelsen
• Maden - kroppens brændstof
• Energigivende stoffer
• Vitaminer - de små igangsættere
• Mineraler - de små nødvendigheder
• Mad til forskellige grupper
Denne 9. udgave er lettere revideret i forhold til De officielle Kostråd, Madpakkehånd, samt anbefalinger for D-vitamin- og mælkeindtag. Disse anbefalinger kan findes på Fødevarestyrelsens hjemmeside altomkost. dk.
Redaktionen
Yderligere information
Forfatter(e) | Iben Humble Kristensen |
---|---|
Kategori | Studiebøger |
Udgivelsesdato | Er udgivet |
Sprog | Dansk |
ISBN-13 | 9788729004899 |
ISBN-10 | 8729004896 |
Indbinding | Hæftet |
Udgave | 9 |
Oplag | 2 |
Sidetal | 200 |
Dimensioner | Bredde: 17.1Cm - Højde: 24.1Cm |
Tags | Ernæringslære, Studiebøger, Bog |
GPSR | Produktsikkerhed |