Beskrivelse
Alle spiser havregryn, men hvor kommer de fra, og hvordan laves de? Læs om landmanden Erik, hans store maskiner og arbejdet med havren. Følg med, når han dræner, pløjer, sår og høster. Kom også med ind på fabrikken, hvor havregrynene valses og kommes i poser. Bogen giver i billeder og let tekst et stemningsfuldt indblik i processen fra frø til havregryn.
Fotograf: Peter H. Petersen
Redaktør: Merete Kjær Petersen
Yderligere information
Forfatter(e) | Peter H. Petersen |
---|---|
Kategori | Bøger |
Genre(r) | Fagbøger |
Udgivelsesdato | Er udgivet |
Sprog | Dansk |
ISBN-13 | 9788793534186 |
ISBN-10 | 8793534183 |
Indbinding | Hardback |
Udgave | 1 |
Oplag | 1 |
Sidetal | 32 |
Dimensioner | Bredde: 17.6Cm - Højde: 24.7Cm |
Tags | Livet På Landet, Maskiner, Produktion, Erhverv, Landbrug, Transport, Eriks Havre, Bøger, Bog |