Beskrivelse
Måltidet er blevet et smagsfællesskab, og maden skal smage godt. I folkeskolen er hjemkundskab afløst af madkundskab, hvor børn skal udvikle deres smagskompetencer og smagsdømmekraft. Vi skal derfor vide mere om, hvad smag er, og hvordan vi underviser i smag.
Denne bog præsenterer gennem tre dele en smagens didaktik: Første del handler om revolutionen i børnekogebøgernes historie i perioden 1971-2016. Anden del præsenterer en smagssystematik. Bogens sidste del giver bud på en egentlig smagsdidaktik.
Smagens didaktik er skrevet til undervisere og studerende på de mere end fyrre madkundskabs- og fødevareuddannelser i Danmark. Men bogen henvender sig også til kokke, madformidlere, forældre, og til alle, som interesserer sig for smag og madkultur.
Yderligere information
| Serie | Didaktik |
|---|---|
| Forfatter(e) | Lars Qvortrup Karen Wistoft |
| Kategori | Bøger |
| Genre(r) | Studiebøger |
| Forlag | Akademisk Forlag |
| Udgivelsesdato | Er udgivet |
| Sprog | Dansk |
| ISBN-13 | 9788750052074 |
| ISBN-10 | 8750052071 |
| Indbinding | Hæftet |
| Udgave | 1 |
| Oplag | 1 |
| Sidetal | 160 |
| Dimensioner | Bredde: 13.5Cm - Højde: 21Cm |
| Genveje | Didaktik - Bøger |
| Tags | Smag, Didaktik, Madkundskab, Smagsdidaktik, Fødevarer, Uddannelse, Smagskompetencer, Smagsdømmekraft, Smagens Didaktik, Bøger, Bog |
| GPSR | Produktsikkerhed |