Beskrivelse
Sensorik defineres som læren om metoder til objektiv og subjektiv bedømmelse af fødevarer og er en tværfaglig kemisk, fysisk og biologisk videnskab.
Sensorik omfatter menneskets evne til at beskrive og bedømme stimuli ved hjælp af smags-, lugt-, syns-, føle-, høre- og smertesanserne og er et væsentligt element i produktudvikling og karakterisering af fødevarer i fødevarebranchen. Sensoriske analyseresultater favner kemi, fysik og biologi i et sprog, der gør kompliceret viden om fødevarer og fødevarekvalitet enkelt og meget anvendelsesorienteret.
Bogen gennemgår sensorisk videnskab med fokus på biologiske og kemiske processer med teori, metoder og øvelser til udvikling, analyse og karakterisering af fødevarer.
Yderligere information
Forfatter(e) | Michael René |
---|---|
Kategori | Studiebøger |
Forlag | Forlaget Metropol |
Udgivelsesdato | Er udgivet |
Sprog | Dansk |
ISBN-13 | 9788773927014 |
ISBN-10 | 8773927015 |
Indbinding | Hæftet |
Udgave | 3 |
Oplag | 6 |
Sidetal | 68 |
Dimensioner | Bredde: 21Cm - Højde: 29.6Cm |
Tags | Sensorisk Teori Til Gymnasiale Uddannelser, Studiebøger, Bog |
GPSR | Produktsikkerhed |