Fødselsdagsudsalg - se alle tilbud
close

Sensorisk Teori Til Gymnasiale Uddannelser - Michael René - Bog

Indbinding: Hæftetinfo
169,95 kr
  • local_shippingVaren er på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 67.599 anmeldelser

Beskrivelse

Sensorik defineres som læren om metoder til objektiv og subjektiv bedømmelse af fødevarer og er en tværfaglig kemisk, fysisk og biologisk videnskab.

Sensorik omfatter menneskets evne til at beskrive og bedømme stimuli ved hjælp af smags-, lugt-, syns-, føle-, høre- og smertesanserne og er et væsentligt element i produktudvikling og karakterisering af fødevarer i fødevarebranchen. Sensoriske analyseresultater favner kemi, fysik og biologi i et sprog, der gør kompliceret viden om fødevarer og fødevarekvalitet enkelt og meget anvendelsesorienteret.

Bogen gennemgår sensorisk videnskab med fokus på biologiske og kemiske processer med teori, metoder og øvelser til udvikling, analyse og karakterisering af fødevarer.

Yderligere information

Forfatter(e)Michael René
KategoriStudiebøger
ForlagForlaget Metropol
UdgivelsesdatoEr udgivet
SprogDansk
ISBN-139788773927014
ISBN-108773927015
Vis mere

Kundernes vurdering

Bedøm produktet