Kostlære Og -Vurdering - Lenette Grønning Jørgensen - Bog

Indbinding: Hæftetinfo
579,95 kr
  • local_shippingVaren er på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 66.854 anmeldelser

Beskrivelse

Ernæringsassistentens arbejdspladser er mangfoldige, og det er meget forskellige mennesker der skal planlægges og produceres mad til. Det er derfor vigtigt at ernæringsassistenten kan sætte sig ind i målgruppens ønsker, vaner og ernæringsmæssige behov og kan omsætte dette til lækker og velsmagende mad. Hensynet til klima og bæredygtighed fylder mere og mere i de professionelle køkkener og skal dermed også tænkes ind i den daglige madproduktion. Denne bog giver ernæringsassistenten de nødvendige redskaber til dette arbejde.

Bogen indeholder følgende kapitler:
- Introduktion til kostlære og -vurdering
- Madvaner og spisekultur
- Mad-og måltidspolitik - den røde tråd i hverdagen
- Normalkost
- Sygehuskost
- Kost til småtspisende
- Vegetarkost og andre planterige kostformer
- Målgrupper
- Det bæredygtige køkken - økologisk og klimavenlig produktion
- Måltidsfordeling og portionsstørrelser
- Menusammensætning
- Menuplanlægning i praksis
- Menuplanen - et vigtigt kommunikationsredskab
- Menuvalg
- Rammerne omkring måltidet
- Næringsstofberegning
- Vurdering af madens sammensætning
- Kost-og brugerundersøgelser

Overalt er teksten krydret med eksempler og illustrationer.

Yderligere information

Forfatter(e)Lenette Grønning Jørgensen
KategoriStudiebøger
ForlagPraxis
UdgivelsesdatoEr udgivet
SprogDansk
ISBN-139788729005889
ISBN-108729005884
Vis mere

Kundernes vurdering

Bedøm produktet