Beskrivelse
I Håndbog i mejeriudstyr får læseren et overblik over det mest gængse udstyr, som anvendes i mejeriindustrien på tværs af produkter.
Derudover gennemgås også tilblivelsen af en række mejeriprodukter set fra et udstyrsperspektiv, så læseren får et kendskab til det produktionsudstyr, som anvendes fx i produktionen af smør, gul ost, kaseinater og skyr. I bogen gives også et perspektiv
på, hvordan emner som fødevaresikkerhed, bæredygtighed og digitalisering er relevante i forhold til produktionsudstyret. Bogen er tiltænkt elever på den danske mejeristuddannelse, men kan også læses af andre med interesse for mejeriproduktion.
Yderligere information
Forfatter(e) | Heidi Jul Taulborg |
---|---|
Kategori | Studiebøger |
Udgivelsesdato | Er udgivet |
Sprog | Dansk |
ISBN-13 | 9788743055280 |
ISBN-10 | 8743055281 |
Indbinding | Paperback |
Udgave | 1 |
Oplag | 1 |
Sidetal | 370 |
Dimensioner | Bredde: 17Cm - Højde: 22.2Cm |
Tags | Mejeriudstyr, Mejeriproduktion, Produktionsudstyr, Mejeristuddannelse, Mejerist, Håndbog I Mejeriudstyr, Studiebøger, Bog |
GPSR | Produktsikkerhed |