Beskrivelse
Menneskets ernæring og sundhed.
Fremtiden spirer giver indsigt i ikke bare menneskets fordøjelse, næringsstoffer og mikrobiom, men sætter også fokus på, hvad mennesket skal spise i fremtiden ved at gennemgå bl. a. nye fødevareprodukter som stamcellekød og plantebaseret kød samt nye produktionsmetoder.
Menneskets kost er et centralt område, når der skal undervises i mikrobiologi, makromolekyler og fysiologi i biologi og bioteknologi på stx, htx og hf.
Med bogen Fremtiden spirer får du et gennemarbejdet materiale i hånden, der dels gennemgår opbygning af væv, fordøjelse og næringsstoffer og dels sætter fokus på, hvad mennesket skal spise i fremtiden, når verdens befolkning i 2050 runder 9,8 milliarder, og klimaforandringer og bæredygtighed er nøgleord.
Bogen er opbygget i tre let tilgængelige sektioner med hver deres fokusområde samt mange og varierede opgaver undervejs.
Yderligere information
Forfatter(e) | Frank Rudolf Jacobsen |
---|---|
Kategori | Studiebøger |
Udgivelsesdato | Er udgivet |
Sprog | Dansk |
ISBN-13 | 9788743323198 |
ISBN-10 | 8743323197 |
Indbinding | Hæftet |
Udgave | 1 |
Oplag | 1 |
Sidetal | 120 |
Tags | Fremtiden Spirer, Studiebøger, Bog |