Beskrivelse
Instrumentering og metoder.
Analyseteknik – instrumentering og metoder giver læseren en grundlæggende indføring i de vigtigste instrumenter og metoder i det analytiske laboratorium.
Bogen dækker de tre analytiske hovedområder: Chromatografi, spektrometri og potentiometri samt områderne statistisk resultatvurdering, metodevalidering og udstyrskvalificering, ligesom en række grundlæggende ´værktøjer´ bliver gennemgået.
Der er lagt stor vægt på bogens praktiske anvendelighed, stoffet er tæt relateret til det daglige arbejde i analyselaboratoriet, og gennemgangen af de enkelte emner er overalt suppleret med laboratorierelaterede beregningseksempler og testopgaver.
Bogen kan anvendes både i undervisningssammenhæng og som håndbog i laboratorier. Derfor er stoffet gennemgået på en let tilgængelig form, og de enkelte afsnit er disponeret således, at de kan læses uafhængigt af hinanden.
Illustreret af: Frank Pedersen
Yderligere information
Forfatter(e) | Flemming Simonsen Helle Jeppesen Merete Norsker Bergsøe |
---|---|
Kategori | Studiebøger |
Udgivelsesdato | Er udgivet |
Sprog | Dansk |
ISBN-13 | 9788750059967 |
ISBN-10 | 8750059963 |
Indbinding | Ukendt |
Udgave | 5 |
Oplag | 2 |
Dimensioner | Bredde: 17.5Cm - Højde: 24.5Cm |
Tags | Laboratorieteknik Analysemetoder Analyse Instrumen, Analyseteknik, Studiebøger, Bog |