Januar Udsalget slutter snart
close

Spis - Jesper Uhrup Jensen - Bog

Indbinding: Hæftetinfo
259,95 kr
Forlagets pris 299,95 kr
Du sparer 40,00 kr (13%)
  • local_shippingVaren er på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 66.742 anmeldelser

Beskrivelse

20 år med dansk madkultur (og manglen på samme).

Jesper Uhrup Jensen har været restaurantanmelder i 30 år og chefredaktør for magasinet gastro i 20 af dem. Han har set, hvordan Danmark, ledt an af Noma og det nye nordiske køkken, i de årtier er blevet en gastronomisk supermagt.

Det har aldrig været bedre - nogle af verdens bedste restauranter ligger i København, danske kokke vinder Bocuse d’Or mesterskaber, og det regner med Michelinstjerner.

Det har heller aldrig været værre. For et meget stort antal danskere, hverken kan eller vil lave mad. Den står ofte på rugbrødsmadder eller takeaway. Hvordan blev det så godt og samtidig så skidt?

I SPIS øser Jesper Uhrup Jensen generøst af sin viden om dansk madkultur - og manglen på samme. Bevæbnet med en skarp pen deler han sine iagttagelser, anekdoter og erfaringer.

Alt fra de bedste og værste serveringer (det er noget med et fiskehoved på en pind) over kokkene (både de krukkede og de dygtige) til mormorkøkkenet (hvis mormor taler vi egentlig om - ).
En bog om det vi spiser og dem, vi er.

Omslagsgrafiker: Katinka Bukh

Fotograf: Martin Bubandt

Yderligere information

Forfatter(e)Jesper Uhrup Jensen
KategoriBøger
Genre(r)Kunst Og Kultur
UdgivelsesdatoEr udgivet
SprogDansk
ISBN-139788793982833
ISBN-108793982836
Vis mere

Kundernes vurdering

Bedøm produktet