Beskrivelse
En praktisk tilgang.
Denne bog lærer studerende at betragte en virksomhed gennem årsrapportens finansielle opgørelser samt udføre en vel tilrettelagt regnskabsanalyse til at værdiansætte en virksomheds egenkapital/aktier.
Bogen arbejder ud fra en begrebsmæssig referenceramme, der hjælper læseren med at forstå, hvorledes en virksomhed skaber værdi, og hvorledes den skabte værdi kommer til syne i de finansielle opgørelser.
Historiske årsregnskaber måler den historiske værdiskabelse og er udgangspunkt for budgettering af fremtidige finansielle opgørelser. Disse ’proforma-opgørelser’ danner herefter basis for værdiansættelse af virksomheder og aktier.
Denne 7. udgave er forsynet med to appendikser, der omhandler estimering af kapitalomkostninger i private virksomheder samt udarbejdelse af proforma-opgørelser, hvor der arbejdes med enpay-out ratio.
Bryggerivirksomheden Royal Unibrew er fortsat den gennemgående case-virksomhed, og alle tal er opdateret. Endvidere er bogen ajour med de seneste ændringer i gældende regnskabsstandarder.
Ligesom tidligere udgaver er også denne suppleret med ressourcesider for undervisere samt studerende, der kan findes på bogens hjemmeside gad. dk/regnskabsanalyse.
Ud over at være lærebog for økonomistuderende på de højere læreanstalter henvender bogen sig til alle, der ønsker en faglig ajourføring i den internationale udvikling inden for regnskabsanalyse og værdiansættelse.
Yderligere information
Serie | RegnskabsanalyseVærdiansættelse |
---|---|
Forfatter(e) | Ole Sørensen |
Kategori | Studiebøger |
Udgivelsesdato | Er udgivet |
Sprog | Dansk |
ISBN-13 | 9788712070603 |
ISBN-10 | 8712070603 |
Indbinding | Hæftet |
Udgave | 7 |
Oplag | 2 |
Sidetal | 360 |
Dimensioner | Bredde: 19.2Cm - Højde: 24.6Cm |
Genveje | Regnskabsanalyse - BøgerVærdiansættelse - Bøger |
Tags | Regnskabsanalyse Og Værdiansættelse - Em Praktisk Tilgang, Ole Sørensen, Regnskabsanalyse Og Værdiansættelse, 7. Udgave, Studiebøger, Bog |
Fremragende
65.363 anmeldelser
Vi har det klare princip, at handel på Internettet skal være sikkert, hurtigt og billigt for kunderne.
Ved Internethandel er det vigtigt, at sikkerheden er up-to-date, og derfor er det et område, vi vægter højt. For at sikre dig tryghed når du handler hos Gucca, benytter vi selvfølgelig kun en NETS godkendt betalingsløsning. Så når du køber og betaler online hos Gucca, er det sikkert.
Uagtet hvilke produkter du køber hos Gucca, giver vi altid 100 dages returret. Så hvis du af en eller anden grund har fortrudt købet, og alligevel ikke ønsker at beholde varen, så send blot din vare tilbage til os, og vi sender dine penge den modsatte vej. Før du sender din returvare tilbage, er det en fordel, hvis du først tager kontakt til os.
Vi har den klare holdning, at det er meget vigtigt, at du modtager din vare sikkert og hurtigt. Hvis varen er på lager, modtager du den indenfor 1-2 hverdage. Bemærk, at du altid kan se den nøjagtige lagerstatus på hver enkelt vare. Har du spørgsmål til lagerstatus eller leveringstid, så anbefaler vi, at du ringer eller sender en e-mail til os.
I vores webshop har du mulighed for at betale på forskellige måder. Du gør bare brug af den, der passer bedst til dig. Sikkerheden er den samme, uanset hvilken betalingsform du benytter. Se hvilke betalingsmuligheder du har hvis du klikker på linket. Anvender du kreditkort, har du den fordel, at vi først hæver penge fra din bankkonto, den dag varen sendes afsted til dig.
Hvis du i forbindelse med dit besøg på Gucca.dk møder udfordringer eller har spørgsmål, ringer eller skriver du naturligvis bare til os. Imellem 10-15 på hverdage sidder vi klar på e-mail og ved telefonerne, og vi er altid parat til at give dig kvalificeret assistance med godt humør og smil på læben.
Hvis du ønsker det, har du mulighed for at tracke din forsendelse, fra det øjeblik vi afsender forsendelsen, til den er fremme. Når købet er færdiggjort, kan du bagefter tilgå din egen ordreside. Du kan se, hvornår vi afsender dine produkter, på ordresiden. I det øjeblik varen er på vej, modtager du leveringsinformation herom via mail.