Beskrivelse
Lær at drive og optimere din profit og bundlinje.
Hvis du vil have din restaurant eller café til at blomstre og din bundlinje til at sprudle så er bogen, Opskriften på succes i restaurationsbranchen, den rette bog som vil give dig de essentielle værktøjer og ideer til at optimere din profit. Bogen gennemgår alt fra oplevelsesøkonomiske principper, til menupsykologi og strategier til at hjælper dig og gæsterne til et bedre valg, samt effektive metoder til at håndtere omkostninger, prissætning på. Bogen kommer også ind på markedsførings principper og du vil lære at finde din Avatar samt hvordan du beholder dit dygtige personale.
Med et glimt i øjet og masser af praktiske råd guider bogens forfatter dig, til hvordan du kan gøre din restaurant til en guldgrube. Effektiv køkkendrift, smart prissætning og knivskarp markedsføring. Bogen dækket det hele!
Lad denne bog være guiden til dig der ønsker at skabe en indbringende og vellykket forretning.
Yderligere information
Forfatter(e) | Bent Andreasen |
---|---|
Kategori | Bøger |
Genre(r) | Erhverv |
Udgivelsesdato | Er udgivet |
Sprog | Dansk |
ISBN-13 | 9788743058281 |
ISBN-10 | 8743058280 |
Indbinding | Paperback |
Udgave | 1 |
Oplag | 1 |
Sidetal | 160 |
Dimensioner | Bredde: 15.5Cm - Højde: 22Cm |
Tags | Strategi, Økonomistyring, Restaurant Økonomi, Prissætning, Bundlinje, Opskriften På Succes I Restaurationsbranchen, Bøger, Bog |